... over Camille Verbunt.

---

Studeerde af in 1993 aan de Academie St. Joost te Breda, als audiovisueel, fotografisch en cinematografisch vormgever, maar ging al eerder aan de slag als televisiemaker bij de VPRO. Andere publieke omroepen volgden; altijd met jongeren-, kunst- en cultuurprogramma's. Vanaf 1998 produceert hij onder de naam Me-at-work. In de 21e eeuw kwam daar het ontwikkelen van onderwijsprogramma's bij.

------------

Naast het maken van films werkt hij als workshop-docent. Bijvoorbeeld in opdracht van het NIF (Nederlands Instituut Filmeducatie) en andere intermediairs. Steeds vaker met eigen, op maat gemaakte workshops, rondom thema's als documentaire, speelfilm of videoclip. Nu is hij ook aan de slag met 'klei in de klas': pottendraaien met een grote groep kinderen (vanaf 12 jaar) in combinatie met andere klei-technieken.

------------

Onder de naam Made in Mokum maakt Verbunt zijn eigen keramiek. Zijn specialiteit is het draaien van steengoed en het ontwikkelen van glazuren. Camille Verbunt geeft natuurlijk ook workshops Glazuren (op aanvraag).

------------

Sinds 2015 is Verbunt actief als bestuurder van Peer Paper Platform. Deze stichting wil een ontmoetingsplek zijn voor kunstenaars en publiek, door inzicht te geven in de werkprocessen van kunstenaars. Daarnaast verkoopt en publiceert de stichting (onder bevlogen leiding van Kala Newman) kunstboeken en tijdschriften van en over jonge, internationale kunstenaars.

------------

Tenslotte maakt Camille Verbunt ook nog vrij werk als beeldend kunstenaar. Zijn thematiek is vaak 'memes' maar ook heeft hij een fascinatie voor texturen en netwerken.